Fiberuppdatering

Hej alla frösakullsvänner!

Arbete med att installera fiber är pågående. Tidigare har vi förklarat att arbete senarelades p.g.a av den ihållande vintern. Detta har gjort att allt arbete blivit försenat. Fler stugor har emellertid redan fått fiberindraget i sina stugor.

I och med att grävarbeten sker i samband med installation kommer vi att drabbas av en del kosmetiska försämringar i området. Lite fula gångar, lite kabeltrummor med mera. Detta kommer att återställas. Just nu har vi en varm och torr sommar och det blir därför svårt att göra nyplanteringar av gräs. Det kommer dock vatten från ovan igen, var så säkra. När förutsättningar är bättre kommer marken att återställa samt gångar förses med fint grus igen.

Vi hoppas att ni har överseende med detta. Ha en fortsatt fin sommar!

//Mikael Wikman


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda sidan, accepterar du cookies.  Vår cookiepolicity