Årsmöte 2020, Frösakulls By, Ekonomiska förening

Ny Kallelse till Frösakulls By, ekonomisk förenings årsstämma för verksamhetsåret 2019, måndagen den 29 juni kl 18.30 vid dansbanan i Frösakulls Fritidsförening.

Med anledning av Corona pandemin och de rekommendationer som finns från Folkhälsomyndigheten kommer vår årsstämma 2020 att genomföras i en förenklad form för att uppfylla lagens krav om att årsstämman måste hållas senast 6 månader året efter verksamhetsårets slut, dvs före den 30 juni 2020 för vår del.

Dagordningen jämte verksamhetsberättelse samt årsredovisnings-handlingar bifogades i vår tidigare utsända kallelse den 5 mars 2020. (Medtag handlingarna). Endast de i dagordningen upptagna punkterna kommer att behandlas. Den sedvanliga presentationen och informationen kring verksamheten kommer i allt väsentligt att begränsas till det som
framgår av den tidigare utsända kallelsen. Stadgeenliga beslut och val kommer att äga rum.

Årsredovisningshandlingarna jämte valberedningens förslag kommer att finnas på vår hemsida frosakullsby.se i god tid före stämman.
Några motioner har inte inkommit till årets stämma.

För att minska risken för smittspridning ber vi våra medlemmar att överväga att delta på stämman genom ombud. Lag (2020:198) om tillfälliga undantag för att underlätta genomförandet av bolags-och förenings-stämmor medger att ett ombud får företräda fler än en medlem och att ombud kan vara annan än medlem. (fullmaktsformulär bifogas denna kallelse).

Vi uppmanar alla att anmäla huruvida Ni avser att närvara fysiskt eller genom ombud. Anmälan kan göras via vår hemsida eller med med brev till vår ordförande Anders Lillieberg, Unnaryds Hälghult 102, 314 52 Unnaryd.
Förtäring kommer ej att serveras vid årets förenklade stämma.
På grund av den rådande situationen kan endast 1 representant/stuga närvara vid mötet.

Anmälan till årsmötet den 29-Juni

Kallelse måndagen den 29 juni kl. 18.30

Verksamhetsberättelse 2019

Årsredovisning 2019

Valberedninig 2020

Om läget så medger, kommer styrelsen att kalla till en extra stämma senare under året.

Frösakull den 10 juni 2020
Frösakulls By, ekonomisk förening
Styrelsen

Anita Petersson, sekreterare
Enligt uppdrag

Lämna ett svar

Denna hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda sidan, accepterar du cookies.